KRS247.no

Henter værvarsel...

Flotte utsikter for ny sankthansfest

For fjerde gang inviterer Kristiansand kommune, Posebyen Vel, Syd-Kvadraturen Vel og Posebyen Frivillighetssentral til stor sankthansfest på Tangen og denne gangen ser det også ut til at de endelig er heldige med været.

– Vi gleder oss veldig til tirsdag, og vi har sett også at arrangementet har blitt større og mer populært for hvert år, sier arrangementskoordinator i Kristiansand kommune, Tore Løvland til KRS247 og viser til at de har endelig fått arrangementet til å bli en tradisjon som kommunen også setter på programmet hvert år.

Foto: Heidi Rosander Lund

Arrangementskoordinator i Kristiansand kommune, Tore Løvland – Foto: Heidi Rosander Lund

Men Løvland er rask med å skyte inn at det er ikke bare kommunen som står bak arrangementet, de gjør det også i samarbeid med velforeningene i nærområdet og Posebyens frivillighetssentral.

– Vi er med på å legge forholdene til rette, vi ordner artister, scene og slike ting, men det er de som står for alle aktivitetene og ikke minst grillingen, forklarer han.

På årets program blir det et hyggelig gjensyn med Baldrian og Musa, mens varaordfører Jørgen Kristiansand skal holde tale. Av musikalske innslag er det søskenparet Mia og Tuva som skal først ut og Bjøro Hildebrandt som har med seg sine musikervenner før bålet til slutt blir tent klokken 21:30.

Årets bål blir litt av en oppgave for kommunen, som satser på høyderekord. Se mer informasjon om arrangementet på kommunens nettsider.