Annonse

Flere tusen uten strøm


Agder Energi Netts kart over strømbrudd kl. 09:00 16. januar

Uværet på Agder har ført til store utfordringer for Agder Energi Nett, som har fått feilmeldinger helt siden i går ettermiddag. Kartet viser hvordan situasjonen var klokken 09:00 i dag morges.

– Det er tung snø og rundt null grader som gjør at mange trær faller over linjer som ryker, sier beredskapsleder Jon Eilif Trohjell i Agder Energi Nett til NRK Sørlandet.

Ifølge NRK Sørlandet skal Agder Energi ta i bruk helikopter i formiddag for å få en bedre oversikt over hvor store problemene er på Agder.

Antallet uten strøm i hele Agder er på godt over 12.000 i skrivende stund, mens det for Stor-Kristiansand skal være snakk om nesten 5.000. Et av stedene som er hardest rammet innenfor vår region, er Øvrebø videregående skole som må holde stengt på grunn av strømbruddet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer