Annonse

Flere parkeringsplasser enn Bergen


Bare Oslo har flere parkeringsplasser i sentrum enn Kristiansand. Foto: Pål Lomeland

I Kristiansand finnes det rundt 10.000 parkeringsplasser i eller nær sentrum. Det er flere enn i Stavanger, Bergen og Trondheim.

Tallene stammer fra en rapport fra Transportøkonomisk institutt som kom ut i 2013. Bare Oslo av landets største byer tilbyr flere parkeringsplasser i sentrum, skriver Fædrelandsvennen.

Gruppeleder for Høyre, Hans Otto Lund, sier det har vært ønsket politikk i mange år med gode parkeringsmuligheter i sentrum.

I løpet av kort tid skal utbyggerne av det nye parkeringshuset under Torvet bestemme seg for hvem som skal få oppgaven med å bygge de 400 nye parkeringsplassene.

Mette Gundersen fra Arbeiderpartiet sier hennes parti vil fortsette kampen mot dette parkeringshuset, og sier til avisen at dette er en viktig valgkampsak frem mot kommunevalget til høsten.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer