KRS247.no

Henter værvarsel...

– Mye krangling og ufin oppførsel på byen

Det har vært en relativt travel natt for politiet på Agder.

– I løpet av natten har det vært flere bortvisninger etter krangling og ufin oppførsel på byen. Det har også vært en del klager på høy musikk og støy som politiet ikke har hatt kapasitet til å gjøre noe med, sier operasjonsleder Martin Ugland i Agder politidistrikt.

Dette er loggførte hendelser i Kristiansand og omliggende kommuner:

00.04 En 26 år gammel mann blir innbrakt og satt i arrest etter å ha oppført seg truende mot vakter ved minst to utesteder i Markensgate. Annmeldes for forholdet.

00.17 En 16 år gammel jente blir innbrakt for sjekk av personalia, da hun har forsøkt å komme inn på utested med falsk legitimasjon. Janta blir overført Barnevern.

01.00 Mann 26 år blir pågrepet og innsatt arrest etter krangel og klammeri med dørverter på utested. Anmeldes for forholdet.

01.15 Mann på 21 år blir innbrakt til arresten etter bråk og utagerende oppførsel på legevakten i Kristiansand. Mannen hadde tidligere på natta blitt bortvist fra sentrum på grunn av liknende oppførsel. I tillegg spyttet han på politipatruljen og anmeldes også for dette.

01.38 En taxisjåfør levere en sovende, overstadig beruset passasjer til politistasjonen. Passasjeren ble satt i drukkenskapsarrest.

02.38 En 32 år gammel mann blir pågrepet i Vestre Strandgate etter mistanke om ruskjøring. Mannen hadde ikke gyldig førerkort, og ble fremstilt for utvidet blodprøve.

03.37 Voldsepisode i Rådhusgata. En mann på 22 år blir slått ned av mann på 21 år. Den fornærmede får et kutt i hodet som blir behandlet av helsepersonell på stedet. Forholdet ble anmeldt menn gjerningsmannen hadde stukket fra stedet.

03.38 To menn på 22 år blir sammen med en 31-åring bortvist fra sentrum etter tilløp til slåssing i Gyldenløvesgate. Gyldenløvsgate.

04.45 En sort Mercedes E220 CDI med registreringsnummer TV77719 blir meldt stjålet fra Slettheia.