Annonse

Flere bankkunder rammet av feil


Dette er meldingen som møter deg i mobilbank-appen til SR-Bank - Foto: Alf Otto Fagermo

Tekniske problemer hos Evry skapte utfordringer for bankkunder hos flere lokale banker i området vårt. Denne gangen ble ikke DNB rammet av feil. Det gjorde derimot de fleste andre bankene, som f.eks. Sparebank 1 SR-Bank og Posten.

– Vi har en feil i en sentral komponent i en stor maskin. Det gjør at man ikke får logget seg på nettbank og mobilbank, sa kommunikasjonsdirektør Geir Remman i Evry til E24 ved 10-tiden.

Feilene rammet, i tillegg til SR-Bank her lokalt, også hele Sparebank 1-gruppen, Skandiabanken, Handelsbanken, Sparebanken Sør, Spareskillingsbanken og Sparebanken Vest.

I de fleste tilfellene skulle feilen ramme innlogginger til mobilbank og nettbank, i tillegg til bruk av kort på nettet. Men var mulig å betale i butikk med reserveløsning eller Bank Axept.

Feilen skal ha oppstått kl. 00:10 natt til i dag og ifølge Evry skulle feilen være løst kl. 12:15 i ettermiddag.

– Når vi starter opp igjen systemene, må vi sjekke at alle tjenestene fungerer. Det kommer vi til å bruke ettermiddagen og kvelden, og eventuelt helgen på å gå gjennom, sier Remman til NTB.




Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer