Annonse

Fjord Cat i rute igjen fra torsdag


På grunn av for høye bølger valgte Fjord Line å innstille dagens avgang med ekspressferja til Danmark fra Kristiansand, men i morgen vil den begynne å gå igjen.

– Da vil den gå fra Kristiansand klokken 08:30 i rute, forsikrer linjesjef for Fjord Line Express, Atle Voxholt, til KRS247. Han forklarer dagens innstilling med at det var 4,5 meter høye bølger, som gjorde det lite forsvarlig å kjøre ekspressferja over Skagerrak.

Fjord Line startet sin sommersesong i Kristiansand den 14. mai og har slitt med mye uforutsigbarhet med hensyn til ruteplanen foreløpig.

– Ja, vi har slitt med dårlig vær også hadde vi den hendelsen med fenderen, så vi har hatt litt problemer så langt, sier Voxholt og tror uflaksen til selskapet er forbi.

– Men vi er ikke herre over været, sier linjesjefen som langt på vei ikke utelukker at det kan komme flere kanselleringer utover sommeren dersom været skulle vise seg fra sin verste side.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer