Annonse

Fire søkere til politimesterjobben


Arkivfoto: Pål Lomeland

Det er fire personer, to menn og to kvinner, som har søkt jobben som politimester i Agder Politidistrikt. Det kommer frem av en pressemelding fra politiet i dag. Det er bare i distriktet Sørvest hvor det er færre søkere.

Politidirektoratet har lyst ut 10 stillinger som politimestre, og har fått inn i alt 64 søkere. Fire av disse søker jobben i Agder. De fire som søker er;

  • Kirsten Lindeberg, nåværende politimester
  • Kathinka Moen, avdelingssjef
  • Ketil Juul Olsen, eier/daglig leder
  • Erik Nødset, manager

– Det er selvfølgelig mange sterke søkere fra dagens politimesterkorps, men også gode kandidater som ikke er politimestere i dag, sier HR-direktør i Politidirektoratet, Karin Aslaksen, om de nasjonale tallene.

Tidligere i dag fortalte direktoratet hvor hovedsetene til de nye politidistriktene skal ligge, og Agder Politidistrikts hverdag er uendret etter politireformen. Direktoratet legger ikke skjul på at de nye politimestrene må være godt skodd for en tøff jobb.

– Politiet trenger motiverte toppledere som virkelig brenner for politiets samfunnsoppdrag. De må ha erfaring fra å gjennomføre endringer, og de må være gode til å lede både folk og fag, Aslaksen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer