Annonse

Fire omkomne på Agderveiene i første kvartal


Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Fire mennesker mistet livet i trafikken i Aust- og Vest-Agder i løpet av årets tre første måneder. I samme periode i fjor omkom en person.

Det viser fremlagte tall fra Trygg Trafikk.

På landsbasis mistet 23 personer livet i trafikken i første kvartal. Ti av disse omkom på norske veier i mars måned. Av de trafikkdrepte var ni menn og en kvinne. Åtte av de drepte var bilførere, en var bilpassasjerer og en var fotgjenger.  Fem personer forulykket i kollisjon med et annet kjøretøy, fire mistet livet i utforkjøringer, og en ble påkjørt.

I gjennomsnitt har 11 personer omkommet i veitrafikkulykker i mars måned de fem siste årene.

Trygg Trafikks foreløpige tall er basert på politirapporterte ulykker via Trykk Trafikks distriktsledere i landets 19 fylker.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer