KRS247.no

Henter værvarsel...

Finvær hele helgen, hvis…

De fleste prognoser viser at Sørlandet kan vente seg fine dager denne helgen, og temperaturene skal synke til mer vinterlige nivåer. Det er dog et mulig skjær i sjøen.

– Det er en liten usikkerhet med at det kan dannes et lite lavtrykk utenfor Rogalandskysten i løpet av morgendagen og på søndag. Hvis det blir dannet snøbyger i det området, vil ikke nok det nå til Kristiansandområdet. Det blir nok vest av Lista, sier vakthavende meteorolog hos StormGeo, Roar Inge Hansen.

Mest sannsynlig blir det mye fint vær denne helgen for hele Sørlandet. Han advarer dog de som finner det for godt å reise til Hovden eller andre fjellområder mot synkende temperaturer.

– Temperaturen kan i de områdene gå ned i -20 og -25 grader om natta og morgenen, men det blir ikke noe snøfall, sier Hansen til KRS247.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/246694157″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]