Annonse

Finvær hele helgen, hvis…


Hovden i finværet. | Foto: Tor Erik Schrøder, kengurufoto.com

De fleste prognoser viser at Sørlandet kan vente seg fine dager denne helgen, og temperaturene skal synke til mer vinterlige nivåer. Det er dog et mulig skjær i sjøen.

– Det er en liten usikkerhet med at det kan dannes et lite lavtrykk utenfor Rogalandskysten i løpet av morgendagen og på søndag. Hvis det blir dannet snøbyger i det området, vil ikke nok det nå til Kristiansandområdet. Det blir nok vest av Lista, sier vakthavende meteorolog hos StormGeo, Roar Inge Hansen.

Mest sannsynlig blir det mye fint vær denne helgen for hele Sørlandet. Han advarer dog de som finner det for godt å reise til Hovden eller andre fjellområder mot synkende temperaturer.

– Temperaturen kan i de områdene gå ned i -20 og -25 grader om natta og morgenen, men det blir ikke noe snøfall, sier Hansen til KRS247.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer