Annonse

Fint vær i resten av landet…


Foto: Ann Helen Gjerde

Kristiansand og omegn må på sin side regne med gråvær, små byger og sur vind.

– Vi har et høyttrykk som dekker store deler av landet. Det blir liggende helt frem til fredag. I denne perioden blir spesielt Kristiansand liggende helt i ytterkanten og får inn litt skyer og det kan være litt nedbør, sier vakthavende meteorolog ved StormGeo, Mariann Aabrekk, til KRS247.

Vinden langs kysten kan komme opp i liten og stiv kuling. Slik skal været være hele uka. Været blir litt bedre om man reiser vestover i fylket. Aabrekk kan heller ikke love noen bedre temperaturer.

– Temperaturene for områdene i lavlandet ligger like i underkant av ti-tallet og skyene gjør at de ikke svinger så veldig i løpet av døgnet, sier Aabrekk.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer