Annonse

Finn frem sommerklærne!


Skippergata i solskinn. | Foto: Heidi Rosander Lund

Vakthavende meteorolog ved StormGeo, Olav Krogsæter, lover at det blir litt kjedelig vær i morgen før det virkelig løsner og får sommerlige dagtemperaturer og massevis av sol.

– Det er egentlig ganske fint mange plasser. Det er en sur øst-nordøstlig vind langs kysten, men de fleste plasser har mer blå himmel enn skyer i dag. Sånn fortsetter det fremover i grove trekk, sier Krogsæter.

Han forteller at morgendagen blir den dårligste dagen, med nordøstlig kuling og muligens litt nedbør helt ytterst på kysten.

– Fre torsdag av ser det veldig fint ut. Hvis man holder ut morgendagen så er det bedre vær i vente. Sol. Mye sol! Og temperaturer over 20 grader. Ikke tropevarme, men mer enn godt nok til å ta på seg shortsen, avslutter Krogsæther.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer