Annonse

Fin helg i vente


Hovden i finværet. | Foto: Tor Erik Schrøder, kengurufoto.com

Vakthavende meteorolog ved StormGeo, Roar Inge Hansen, synes sørlendingene skal forberede seg på kaldere og finere vær. Gode nyheter for de som vil til fjells, for eksempel. 

– Det er faktisk gledelige nyheter å gi dere, sier Hansen til KRS247.

Et lavtrykk i Skagerak trekker inn over fastlands-Danmark, og det gjør at været letter utover fredagen. På lørdag venter nordavind og mye pent vær i hele regionen.

– Det kan hende det kan gå en og annen snøbyge på formiddagen, men i løpet av dagen blir det fint igjen og det blir kaldere.

Et lite varsko vil dog meteorologen gi.

– En skal være litt obs på at hvis det kommer fukt så kan det bli is når det fryser. Det er dog ikke alarmerende, sier Hansen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer