Annonse

Fengsel for filming av Baneheia-dømt


Foto: Stig Andersen, Flickr (CC-BY-NO)

Den 42 år gamle mannen som tidligere i år filmet Baneheia-dømte Jan Helge Andersen og la det ut på sosiale medier, har blitt dømt til sju måneders fengsel for å ha krenket privatlivets fred.

Men hovedpunktene blant det han er tiltalt for er også narkotikaforbrytelser. Flere ganger har politiet funnet narkotika hjemme hos mannen og han er dømt for både besittelse og bruk av ulovlige stoffer. Han er i tillegg dømt for flere brudd på vegtrafikkloven, blant annet for å ha kjørt i ruset tilstand og ikke minst trusler mot politiet.

Dette blir 42-åringens trettende dom i retten og denne gangen er det sju måneders fengsel, tre av disse betinget og 73 dager i varetekt trekkes fra dommen.

Mannens advokat opplyser til NRK at han ikke har sett dommen enda og har ikke tatt stilling til om dommen blir anket.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer