Annonse

Feirer 10 år med Flødeseilas


27. juni arrangeres Flødeseilasen for 10 året på rad. Det gjøres med storfint besøk på noen av båtene. 

– Vi har invitert alle ordførerne langs kysten til å delta, og så langt har fire av dem bekreftet at de vil være med, sier Bjørn Stien til KRS247. Han er en av initiativtagerne til seilasen.

Ideen dukket opp i et snev av vinterdepresjon blant de seilerinteresserte da de lurte på hvordan de kunne finne på noe året etter. Alle seilerforeninger på Sørlandet ble invitert, og bare Lillesand lot være å dukke opp.

– Som alle vet så er det slik at om du ikke dukker opp så får du en del oppgaver. Derfor bestemte vi at målgang skal være i Lillesand, sier Stien.

Seilasen har vært arrangert på flere tidspunkter i løpet av historien, men i år ville man legge det til en dato der flest mulig kunne være med.

– Dermed ble det 27. juni, som er samtidig om Lillesandsdaene, og vi får en kjempeavslutning der borte, sier Stien.

Hør hele intervjuet her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer