Annonse

Fare for avlysning av Color Line Setesdal Tour


Foto: Helge Martin Markussen

Helgens værmelding er ikke godt nytt for mosjonistene som planlegger å kjøre det 212 km lange Color Line Setesdal Tour på lørdag. Det er meldt regn og kaldt vær, så dårlig at det er fare for avlysning.

Rittledelsen vurderer situasjonen kontinuerlig sammen med Norsk Folkhjelp, og slik været er meldt nå er det i grenseland for om det er forsvarlig.

– Men hvis værmeldingen endrer seg til ekstreme nedbørsmengder, er det ikke sikkert det er forsvarlig, sier Phillip Kaspersen (bildet), rittleder for Color Line Setesdal Tour til Fædrelandsvennen.

Uansett blir det kaldt for deltakerne, noe rittledelsen tar høyede for i følge Kaspersen.

– Vi stiller med varme pledd og varm drikke til disposisjon på drikkestasjoner og i målområdet. Men, det er opp til syklistene å kle seg godt nok, understreker Kaspersen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer