Annonse

Får 180 personer til bords på julaften


Foto: Helge Martin Markussen

Det er ikke alle som har noen å feire jul sammen med. Det tok Vest Agder Røde Kors, sammen med Håndverkeren konsekvensen av og inviterer til julefest på julaften.

– Vi trodde på en 20-30 deltakere, men nå har vi passert 180 og det er helt fullt, forteller Frivillighetskoordinator Edmund Birkedal.

Gaver skal det også bli, for liten og stor. At de voksne skulle få gaver var egentlig ikke planen.

– Vi tenkte at det var barna som skulle få en gave, men så fikk jeg en telefon fra en voksen dame som kommer på festen. Hun kunne fortelle at hun aldri har fått en julegave, og da bestemte jeg at alle skulle få. Det var ganske spesielt å få den telefonen, sier Birkedal til Radio Sør.

Med den suksessen som festen har fått, er det ikke noen tvil om at det blir en gjentakelse til neste år.

– Det har vi bestemt allerede. Det blir et lignende opplegg også neste år, avslutter frivillighetskoordinatoren.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar