Annonse

Færre biler i rushtiden


Arkivfoto: Tor Erik Schrøder - www.kengururfoto.com

I følge samferdselsstatistikken for Vest-Agder i 2014, som ble lagt frem for Areal- og transportutvalget, går det blant annet frem at rushtidsavgiften i Kristiansand har hatt en positiv effekt på folks reisevaner og holdninger.

I følge Vest-Agder fylkeskommunes nettside, viser statistikken at de har vært en nedgang i antall biler som har passert bommene i regionen i de tidsperiodene hvor det er dyrere å kjøre gjennom de. I tillegg kommer det frem at flere reiser med buss.

Samferdselstatistikken viser også en økning i antallet syklister. I 2014 er sykkelandelen på ni prosent, som betyr at Kristiansand er den byen i landet som har høyest andel.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer