Annonse

Fædrelandsvennens presse blir spiker


Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Den relativt nye avispressen, som stod på Schibsted-konsernets trykkeri på Fiskåtangen, blir nå til skrapmetall.

Etter at konsernet vedtok å legge ned trykkeriet i Kristiansand fordi Fædrelandsvennen og andre aviser skulle trykkes i Stavanger, har pressen til flere millioner kroner, vært til salgs. Men administrerende direktør i Schibsted Trykk, Harald Jacobsen, kan nå fortelle NRK at alle som meldte sin interesse, har trukket seg.

– Vi har hatt flere interessenter i lengre tid, men dessverre har ingen av dem kjøpt pressen, dermed har vi ikke noe annet valg enn å selge den til spikerproduksjon, sier Jacobsen og understreker at dette er en konsekvens av hvordan medieindustrien utvikler seg. Han tror flere trykkerier vil bli nedlagt i tiden som kommer.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer