KRS247.no

Henter værvarsel...

Etter sol kommer nedbør

Det blir en vekslende uke for den værsyke. Det skal klarne opp utover kvelden og natten, og det skal bli fint vær i et par dager. Deretter skal det bli verre igjen.

Vakthavende meteorolog hos StormGeo, Solbjørg Apeland, er optimistisk for Sørlandets del når midtuka skal gjøres unna.

– Det blir hakket bedre. I morgen blir det opphold, lange perioder med sol og temperaturer opp mot 10 grader midt på dagen, men det blir kaldere temperaturer nattestid. Så det er fare for nattefrost, sier Apeland til KRs247.

Hun omtaler situasjonen i disse dagene som ganske vårlig, hvor det blir fine temperaturer midt på dagen før det blir kaldere på kvelden og natta. Men det er før fredag. På fredag blir det lavtrykk, gråvær og nedbør.

– Allerede fredag vil det komme inn skyer over egentlig hele Sør-Norge, men nedbøren kommer ikke før fredagskvelden eller natt til lørdag. Mesteparten av nedbøren kommer på Vestlandet, men det kan komme 10-20 millimeter i Agder fra fredag kveld til lørdag kveld før det begynner å lette igjen på søndag.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/255764121″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]