Annonse

– Et krav vi ikke kan godta


Varaordfører i Kristiansand, Jørgen Kristiansen (KrF) | Foto: Pål Lomeland

Varaordfører Jørgen Kristiansen fra KrF er klar på at hans parti ikke kan godta kravet fra FrP om full innvandringsstopp til Kristiansand. 

– Uttalelsene vitner vel om at der nærmer seg valg, og at Frp spiller innvandringskortet som vanlig, sier Kristiansen til KRS247.

Han innrømmer at det er grunn til å være oppmerksom på at integreringen har gått dårligere den siste tiden, noe han mener det vanskelig å finne en konkret sak som gjør dette.

– Det er bare fire år siden vi var landets beste integreringskommune, så dette går i bølgedaler, mener Kristiansen som mener partiene har hatt et godt samarbeid med Frp den siste bystyreperioden.

– Kan Krf gå med på et slikt krav?

– Nei, vi kan ikke gå med på dette, svarer Kristiansen kategorisk.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer