Annonse

Espen Hoff kan bli utestengt


Foto: Glenn Faannessen

Etter å ha sparket Sandefjordspiller Kevin Larsen i skrittet mot slutten av hjemmekampen helgen som var, var Espen Hoff en angrende synder etter kampen. Nå er saken sendt til disiplinærnemda i Norges Fotballforbund.

Det melder TV2. Dermed kan Starts toppscorer måtte sone flere kampers karantene etter hans utfall mot Kevin Larsen.

– Påtalenemnden har vurdert forklaringene til spillerne, samt sett situasjonen på video og konkludert med at de ønsker å anmelde forholdet til disiplinærutvalget, sier kommunikasjonssjef i Norges Fotballforbund, Yngve Haavik, til TV 2.

Hoff slapp i utgangspunktet unna kort for hendelsen. Til Fædrelandsvennen sier spilleren at han ikke tenker mye på situasjonen.

– Jeg var klar over at det er sendt videre til disiplinærkomitéen. Jeg hadde et håp om å ikke bli straffet, om jeg blir det er vanskelig å mene noe om, sier Espen Hoff til avisen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer