Annonse

Erstatningskrav anket til Høyesterett


Arkivfoto: Pål Lomeland

Den 16 år gamle gutten som i lagmannsretten ble dømt til 11 års ubetinget fengsel for dobbeldrapet på Lund i desember, har valgt å anke til Høyesterett. Men ifølge mannens forsvarer det ikke selve straffeutmålingen som blir anket.

– Vi mener straffen på 11 års ubetinget fengsel var for streng i lagmannsretten, men vil likevel ikke anke straffeutmålingen til Høyesterett, sier forsvarer Svein Kjetil Stallemo ifølge NRK Sørlandet.

Det er erstatningskravet som fulgte fengselsstraffen som er den 16-åringen ønsker ifølge sin forvarer å anke. Han ble i lagmannsretten dømt til å betale de etterlatte rundt 1,5 millioner kroner.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer