Annonse

Erkjenner vold mot tenåring


Arkivfoto: Pål Lomeland

Den 49 år gamle mannen som i går målbevisst gikk til angrep på en 14 år gammel gutt, har i avhør i dag erkjent forholdet han ble arrestert for. Men han nekter for at det kan kalles blind vold.

Etterforskningsleder Petter Sandell ved Kristiansand politistasjon sier til TV 2 at mannen har begrunnet angrepet med at han lenge har hatt en irritasjon over lengre tid når det gjelder bråk fra skatere.

Det var ved 19.30-tiden i går kveld at 49-åringen skal ha gått ut fra sin leilighet i Østre Strandgate og slått, sparket og forsøkte å ta kvelertak på den 14 år gamle gutten som rullet rundt på skateboard i området.

Gutten ble i dag utskrevet fra sykehuset og skal være forslått og ha vondt i en arm. Det kan også tenkes at han har pådratt seg en hjernerystelse, men det er foreløpig usikkert.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer