Annonse

– Engasjer deg og ta vare på andre


Foto: Tor Erik Scrøder - www.kengurufoto.no

Nyvalgt STA-leder, Kai Steffen Østensen, har hatt en hektisk dag når det er første dag av studiestartuka. Han mener folk må bruke studenttiden til å engasjere seg i noe, og å ta vare på hverandre i denne tiden som for folk flest bare kommer én gang i livet.

STA-leder Kai Steffen Østensen. | Foto: Arne Borgersen

STA-leder Kai Steffen Østensen. | Foto: Arne Borgersen

– Denne uka vil jeg at de skal kose seg. De skal drikke øl de som har lyst. De som ikke har lyst skal la være. Vi skal ta vare på hverandre og så håper jeg at – når vi på onsdag kommer igang med rotteracet frem mot eksamensperioden som kommer fortere enn man kan ane og forvente – at de engasjerer seg i studielivet, sier lederen i Studentorganisasjonen i Agder.

Han mener at studentene bør legge sjela si i studentlivet, hvis ikke kan studietiden bli litt tam. Selv har han mer enn nok å henge fingrene i de neste ukene og månedene.

– Jeg blir lite inne på kontoret, tror jeg. Det har jeg sett allerede. Det er mye rundt å møte folk. Studenter, ansatte på universitetet, politikere, jeg reiser mye til Oslo hvor det skjer mye i Norsk Studentorganisasjon. Ikke minst er det viktig å være i kantinene både i Grimstad og Kristiansand for å mingle med studentene, sier Østensen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer