Annonse

Enda en butikk stenger dørene på Sørlandssenteret


FOTO: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

I går ble det klart at Ringos leketøysbutikk på Sørlandssenteret har begjært oppbud. Det er den andre butikken på få dager som stenger sine dører på senteret.

Tidligere denne uken skrev Fædrelandsvennen at Ilse Jacobsen la ned sin butikk på grunn av lav omsetning.

Det er ifølge senterleder Ruben Storevold andre grunner til at leketøysbutikken ikke lenger fortsetter på senteret. Han var ikke klar over konkursmeldingen fra Ringo Sørlandssenteret AS da KRS247 tok kontakt.

– Jeg visste at eierne ønsket å selge til noen andre fordi avstanden ble for stor i forhold til privatadressen, nå som de har slått seg selv konkurs, går jeg da ut i fra at salget ikke ble gjennomført, sier Storevold til KRS247.

Storevold ser ikke noe dramatikk i at det blir endringer på senteret, da det er ganske vanlig at det kommer utskiftninger på store kjøpesentre. Men han understreker at de kommer til å kontakte kjedekontoret til Ringo for å finne ut hvordan fremtiden blir for nabobutikken til Jernia.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar