KRS247.no

Henter værvarsel...

– En veldig sterk historie

Over 12 000 har så langt lest leserinnlegget som først ble publisert på Psykmagasinet. For redaktør Stine Nilsen fra Vennesla var jentas historie noe som ga sterkt inntrykk på henne.

– Jeg ble jo veldig satt ut. Det er jo veldig vondt å se at ei så ung jente har så mye ballast. Jeg ble jo veldig takknemlig for at hun tok kontakt og ville dele sin historie fordi det er jo en veldig viktig sak å få ut. At folk kan få et innblikk i hva som ligger bak sånne handlinger, sier Nilsen til KRS247.

Jenta tok først kontakt med Stine Nilsen etter at hun hadde publisert et innlegg rundt reaksjonene som hadde kommet etter siste gang det oppstod trafikkaos på Varoddbrua.

– Jeg hadde merket meg at veldig mange på sosiale medier hadde skrevet mange kritiske kommentarer og det ble jeg rett og slett frustert og provosert over. Fordi det er jo snakk om en person i krise og da er det veldig fælt at folk skal være så stygge. Så da ville jeg på en måte lage et poeng i at det ligger som regel mye bak sånne ting. Og da hun tok kontakt og hun var veldig takknemlig for det innlegget og for at jeg viste forståelse. Når hun da ga uttrykk for at hun ville dele sin historie, så tenkte jeg at det var veldig bra og veldig stekt gjort av henne og en fin måte å kanskje vise, spesielt lokalbefolkningen da som dette har rammet, at det ligger veldig mye bak. Og alle de spekulasjonene som man gjør seg opp rundt sånne saker, kan man kanskje prøve og la være og se at det faktisk er en person bak dette her. Og at det er mange sammensatte, kompliserte faktorer som gjør at en person går til så drastiske tiltak, forteller Nilsen videre.

– Hvordan går det egentlig med jenta?
– Jeg skal ikke akkurat snakke på hennes vegne, men som en tydelig ser ut i fra innlegget så er det jo klart at hun har det tøft. Hun trenger å bli sett og få stabil og god hjelp, tenker jeg. Men hun er veldig rørt og veldig takknemlig over de fine kommentarene som har kommet og det tror jeg hun setter veldig pris på. Og jeg er veldig takknemlig over at folk viser så medmenneskelighet. Det er veldig bra, sier redaktøren.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/310463539″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]