Annonse

En smell i Søgne og en i Vennesla


Arkivfoto: Pål Lomeland

Det oppstod to trafikkulykker i ettermiddagsrushet i dag. Den ene involverte tre biler i Søgne, den andre involverte to biler på vei mot Vennesla.

Det var ved 14:10-tiden i ettermiddag at politiet fikk melding om en kollisjon med tre biler involvert i på fylkesvei 456 Hølleveien i krysset ved Stauslandsveien. Der var veien stengt i begge retninger til bilene var berget fra stedet. Ifølge operasjonsleder i Agder politidistrikt, Audun Eide til Fædrelandsvennen, skal fem personer ha vært involvert i ulykken. En skal ha klaget på nakkesmerter, mens fire andre skal ha klart å komme seg til legevakt på egenhånd.

Den andre ulykken ble meldt kl. 15:41 og skjedde ved gatneriet på Kvarstein på fylkesvei 405 mot Vennesla. Ifølge politiet skal det være snakk om en møteulykke og det oppstod store materielle skader i fronten på begge bilene. Ifølge lytter gikk trafikken sakte forbi stedet i nordgående retning, men også selvsagt i sørgående retning mot stedet. Ved 16.10-tiden kunne politiet melde om at bilberger var på vei og at to personer hadde blitt kjørt til legevakt for sjekk. Ved 16.30-tiden skal bilberger ha kommet til stedet og veien er nå åpen for fri ferdsel igjen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer