KRS247.no

Henter værvarsel...

En smell i Søgne og en i Vennesla

Det oppstod to trafikkulykker i ettermiddagsrushet i dag. Den ene involverte tre biler i Søgne, den andre involverte to biler på vei mot Vennesla.

Det var ved 14:10-tiden i ettermiddag at politiet fikk melding om en kollisjon med tre biler involvert i på fylkesvei 456 Hølleveien i krysset ved Stauslandsveien. Der var veien stengt i begge retninger til bilene var berget fra stedet. Ifølge operasjonsleder i Agder politidistrikt, Audun Eide til Fædrelandsvennen, skal fem personer ha vært involvert i ulykken. En skal ha klaget på nakkesmerter, mens fire andre skal ha klart å komme seg til legevakt på egenhånd.

Den andre ulykken ble meldt kl. 15:41 og skjedde ved gatneriet på Kvarstein på fylkesvei 405 mot Vennesla. Ifølge politiet skal det være snakk om en møteulykke og det oppstod store materielle skader i fronten på begge bilene. Ifølge lytter gikk trafikken sakte forbi stedet i nordgående retning, men også selvsagt i sørgående retning mot stedet. Ved 16.10-tiden kunne politiet melde om at bilberger var på vei og at to personer hadde blitt kjørt til legevakt for sjekk. Ved 16.30-tiden skal bilberger ha kommet til stedet og veien er nå åpen for fri ferdsel igjen.