Annonse

– En slags luksusturné


Minor Majority-vokalist Pål Angelskår. | Foto: Alt Otto Fagermo

Minor Majority er tilbake, med det vokalist Pål Angelskår opplever som en deilig turnérutine. To helger på rad, to uker fri, to helger på rad, to uker fri osv. Det passer vokalisten brillefint.

– Det er veldig deilig, sier Angelskår til KRS247.

Konsertene det gjenforente bandet spilles over to sett. Det første settet er utelukkende materiale fra bandets mest populære album, Reasons to Hang Around. I andre sett spilles utvalgte låter fra hele reportoaret.

– Tenker man noensinne på at man skal holde seg relevant som musiker, eller blir man ved sin lest?

– Jeg tenker man skal være relevant, men jeg er ikke fremmed for tanken om at man er mest relevant dersom man blir ved sin lest hvis det er noe man er flink til. Selvfølgelig skal man utvikle seg, men jeg er en mann på 42 år som spiller i et band med en gjeng 40-åringer! For oss er det ikke et mål å lage det store nye. For oss er det et mål å lage gode låter og klare å gjøre noe som er spennende for folk som er glad i å høre på god popmusikk. Jeg synes det vi gjør er relevant. Om man skal tilpasse seg det som er i tiden og trendy…vi har på en måte aldri gjort det. Vi gjorde det ikke da vi var 22 år gamle heller.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer