Annonse

En siste skitur før sesongen er over?


Hovden i finværet. | Foto: Tor Erik Schrøder, kengurufoto.com

Påskeføre i fjellheimen! Det lover vakthavende meteorolog hos StormGeo, Roar Teigen. April har vært en selsom væraffære her sørpå i år, men mai ser ut til å bli fin i starten. Slik den pleier å være.

– Hovden er det i dag litt slutt og snø. De som våkner opp på hytta si i morgen tidlig i de traktene vil se det er grått ute. Så blir det bedre utover dagen, og det blir en glimrende helg til å ta ut skiene en siste gang denne sesongen. Det blir klassisk påskeføre med skareføre først på dagen og fint klisterføre midt utpå dagen i solsteiken, sier Teigen til KRs247.

I det hele tatt blir været bedre og bedre utover langhelgen, og finest blir det på søndag og mandag.

– Været bør ikke legge en demper på 1. mai-feiringen, forteller meteorologen.

Han venter fint gåvær, med 12-13 grader midt på dagen og en hel del sol. Men 1. mai er ikke den første solskinnsdagen denne helgen. Allerede i morgen skal april takke for seg med finere vær enn tidligere servert.

Hør hele varselet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer