KRS247.no

Henter værvarsel...

En person siktet for knivstikking

Politiet har nå siktet en mann i 30-årene for å ha begått en voldshandling mot en jevnaldrende kvinne under bybrua i Kristiansand i går kveld.

Opprinnelig kunne NTB melde om at mennene som var siktet, var 18 år gamle, men i en pressemelding er det nå klart at den ene av de to som ble pågrepet av politiet i går kveld, er sjekket ut av saken.

– Politiet er sikre på at det kun er en gjerningsperson, sier påtaleleder i Agder politidistrikt, Terje Kaddeberg Skaar i pressemeldingen.

Kvinnen skal ha fått alvorlige skader, men tilstanden hennes skal nå være stabil og utenfor livsfare.

– Politiet ønsker ikke nå å gi mer detaljerte opplysninger om voldshandlingen. Men vi kan bekrefte at det er relasjon mellom fornærmede kvinne og pågrepne gjerningsperson. Begge er rumenske statsborgere, sier Kaddeberg Skaar videre.

Den siktede ble utvist fra Norge i 2015 og hadde et innreiseforbud på to år. Politiet mener nå at dette innreiseforbundet nå er brutt.

– Siktede skal avhøres i løpet av dagen. Fornærmede skal avhøres når hun er i stand til det. Siktede blir fremstilt for varetektsfengsling fredag. Han vil bli begjært varetektsfengslet i fire uker, sier påtalelederen.

Mannen har foreløpig ikke blitt avhørt. Derfor kan ikke politiet gå inn på motivet for handlingen.