Annonse

En person siktet for knivstikking


Foto: Alf Otto Fagermo

Politiet har nå siktet en mann i 30-årene for å ha begått en voldshandling mot en jevnaldrende kvinne under bybrua i Kristiansand i går kveld.

Opprinnelig kunne NTB melde om at mennene som var siktet, var 18 år gamle, men i en pressemelding er det nå klart at den ene av de to som ble pågrepet av politiet i går kveld, er sjekket ut av saken.

– Politiet er sikre på at det kun er en gjerningsperson, sier påtaleleder i Agder politidistrikt, Terje Kaddeberg Skaar i pressemeldingen.

Kvinnen skal ha fått alvorlige skader, men tilstanden hennes skal nå være stabil og utenfor livsfare.

– Politiet ønsker ikke nå å gi mer detaljerte opplysninger om voldshandlingen. Men vi kan bekrefte at det er relasjon mellom fornærmede kvinne og pågrepne gjerningsperson. Begge er rumenske statsborgere, sier Kaddeberg Skaar videre.

Den siktede ble utvist fra Norge i 2015 og hadde et innreiseforbud på to år. Politiet mener nå at dette innreiseforbundet nå er brutt.

– Siktede skal avhøres i løpet av dagen. Fornærmede skal avhøres når hun er i stand til det. Siktede blir fremstilt for varetektsfengsling fredag. Han vil bli begjært varetektsfengslet i fire uker, sier påtalelederen.

Mannen har foreløpig ikke blitt avhørt. Derfor kan ikke politiet gå inn på motivet for handlingen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer