Annonse

– En bragd utover det normale


Redningsskøyta Bendt R. Rasmussen - Arkivfoto: Henrik Gimle

Politiet er full av lovord om innsatsen til mannskapet på redningsskøyta «Bendt R. Rasmussen» under kveldens redningsaksjon utenfor Flekkerøy. Mannen ble reddet opp etter en time i vannet, mens båten driver fremdeles på sjøen.

Ingrid Mæhre, operasjonsleder i Agder politidistrikt, sier til Dagbladet at mannskapet har gjort en stor bragd i dag.

– Redningsskøyta kom til stedet, og fant mannen i sjøen. De fikk tak i ham. Men da de jobbet med å få ham opp, måtte de flytte sikringstauet fra et punkt til et annet. Da kom det en brottsjø, og en i mannskapet havnet i vannet, forteller Mæhre til avisen.

Redningsmannen som ramlet i vannet, klarte å komme seg til mannen de egentlig skulle redde og det var opp til de to som var igjen på redningsskøyta til å dra begge to opp.

– Til slutt måtte kapteinen slippe roret og legge båten på drift for å få dem opp, sier operasjonslederen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer