Annonse

Elkem-ansatte bestilte solceller til seg selv


Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.no

55 av Elkems ansatte i Kristiansand har gitt seg selv mer å gjøre. Nå har de gått sammen og bestilt 700 solcellepaneler som skal installeres i sine egne hjem. Det er dermed en av de største private bestillingene i Norge.

Det er et initiativ som er drevet i gang av Johan Heide i Elkem Solar, som forklarer i en pressemelding at de ansatte både ønsker mer miljøvennlige energiløsninger og ser dette som en god anledning til å lære enda mer om det produktet de lager.

Panelene er laget med Elkem Solars egenproduserte silisium fra Kristiansand og produsert av REC Solar i Singapore.

– Solceller er praktisk, smart og lønnsomt. Jeg synes initiativet fra våre ansatte er knallgodt. Flere bør selvsagt gjøre det samme. Det vil få ned prisene på ferdig installerte anlegg, og er nødvendig for å få i gang markedet i Norge, sier verksdirektør i Elkem Solar, Geir Ausland.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer