Annonse

Ektemann må i fengsel i 13 år


Arkivfoto: Pål Lomeland

En 50 år gammel mann ble i Kristiansand tingrett i dag dømt til 13 års fengsel for å ha tatt livet av kona si med ei skolisse den 28. august 2015.

Det er klart etter at dommen ble avsagt i dag. Han ble funnet skyldig i forsettlig drap og mannen er også dømt til å betale 4,9 millioner kroner i erstatning og oppreisning til konas ni barn, som er i alderen 5 til 26 år.

Ektemannen har erkjent å ha forårsaket konas død, men da saken gikk for retten skal han, ifølge Fædrelandsvennen, ha nektet straffskyld og ment at en ond ånd skal ha stått bak handlingen.

Tarik Abbou, som forsvarte 50-åringen, mente klienten måtte bli frifunnet for forsettlig drap og kun kjennes skyldig i uaktsomt drap.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer