Annonse

Én omkom i trafikkulykke i Søgne


Arkivfoto: Tor Erik Schrøder

En person har mistet livet og tre andre er kjørt til sykehus etter en frontkollisjon ved Lunde-krysset på E39 i Søgne. 

En redningsbil og to personbiler var involvert i ulykken. Begge personbilene fikk store skader i sammenstøtet. Den omkomne satt i en av personbilene.

– En personbil har kommet inn på E-39 fra sidevei og har blitt truffet av redningsbil. Det er også en tredje bil som er truffet, opplyser operasjonsleder Ingrid Mæhre i Agder politidistrikt.

– E 39 mellom Lohnelier og og Tangvall er blir stengt i lenger tid. Det vil bli merket omkjøring, opplyser operasjonsledereren.

Ulykkesstedet skal undersøkes av Kriminaltekniker, ulykkeskommisjonen og havarikommisjonen før veien blir åpnet for ordinær trafikk.

Det er mulig å bruke gamle E39 for å komme seg mellom Tangvall og Lohnelier dersom kjøretøyet er under fire meter i høyden. Kjøretøy høyere enn fire meter, må belage seg på å vente melder både NRK og Fædrelandsvennen.

Ulykken ble meldt klokken 17.23.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer