Annonse

Dyretransport veltet – fører til sykehus


Foto: Pål Lomeland

En mann er sendt til Sørlandets sykehus i Kristiansand med luftambulansen etter å ha vært involvert i en velt på Slotteveien i Finsland.

Ifølge operasjonsleder Martin Ugland ved Agder politidistrikt fikk politiet klokken 14:30 melding om at en dyretransport kom for langt ut i veien og veltet med dyrene fortsatt i kjøretøyet. Et ukjent antall griser og storfe ble sittende inneklemt i bilen.

Klokken 15:50 kom veterinær og slakter til stedet for å bistå med arbeidet og utføre eventuell nødslakting. Et kvarter senere kom noen av dyrene ut.

Ifølge vår reporter på stedet skal alle dyrene ha blitt frigjort av brannmannskaper og lokale bønder. Minst tre griser ble nødslaktet på stedet. Alle kyrene overlevde og er hentet av en annen dyretransport.

Politibetjent Tor Kaldhovd sier at dyretransporten var på vei fra Lillesand til Esperås gård for å hente dyr som skulle til slakteriet. Bilen skal allerede ha vært full av et tjuetalls dyr da den veltet på vei opp bakken og havnet i en myr.

Bilføreren skal ha klaget på smerter i brystet, men det er uklart hvor alvorlige smerter han skal ha fått.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer