Annonse

Dyrere buss fra søndag


Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Hvert år justeres prisene på busskort og enkeltbilletter og hovedmålet med årets justering er å få flere til å betale for reisen før de går på bussen.

Det gjør de ved å innføre en rabattordning på verdikortet også for barn og honnør. Tidligere har det ikke vært rimeligere for honnør og barn å bruke billettypen reisepenger, men fra søndag vil bruk av dette verdikortet gi en rabatt på 20 prosent i forhold til vanlig kontant betaling.

Vanlig prisjustering
Det er ikke de store overraskelsene i prisøkningen som pleier å være mellom 1-2 kroner for enkeltbilletter, mens det for periodekortene blir en økning på mellom 10 og 20 kroner. For brukere av periodekortet for kategorien Ung voksen forblir prisen den samme på 530 kroner, mens det vil koste 400 kroner for ungdomskort og honnør. Se ellers mer informasjon på AKTs nettsider.




Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer



Legg igjen en kommentar