Annonse

Dyrere buss fra mandag


Foto: Bjørne Jortveit, Knutepunkt Sørlandet

Som vanlig blir det en prisjustering fra AKT på alle bussbilletter i regionen vår fra og med 1. februar. Felles er at alle prisene skal opp, bortsett fra på periodekortet i kategorien UngVoksen, som holdes uendret på 530 kroner og 24-timersbilletten som holder seg på 100 kroner.

Det er klart etter at AKT i dag la ut en oversikt over de nye bussprisene for 2016. De fleste av periodebillettene økes med ti kroner og minsteprisen på enkeltbillettene økes fra dagens 29 kroner for voksen i nærsone, til 31 kroner fra og med mandag.

Årsaken til prisjusteringen skal være å opprettholde rutetilbudet.

– Hvis vi har lavere eller like billettpriser, betyr dette i realiteten at våre økonomiske rammer blir mindre og at vi ikke kan kjøre like mye kollektivtrafikk som i dag, skriver AKT på sine nettsider.

Se hele oversikten over prisendingene fra mandag her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer