Annonse

Du kan nyte flott vintervær denne uka


Foto: Tor Erik Schrøder, kengurufoto.com

Selv om det i natt kommer en hel del snø, er det mengder med solskinn og vinterlige temperaturer å nyte fra i morgen og utover i uka.

– Ut dagen i dag blir det nok vinterlig for hele Sørlandet. Det er et lavtrykk som beveger seg inn over Skagerak i dag og flytter seg gradvis østover utover ettermiddagen og kvelden, forteller Kristen R. Ravnestad i StormGeo til KRS247.

Lavtrykket som passerer, tar med seg anseelige mengder med snø, og Ravnestad spår et sted mellom 10 og 15 cm snø i løpet av noen få timer i kveld og natt, særlig i de sørligste delene av landsdelen.

– Det blir litt «winter wonderland» lengst sør, sier Ravnestad.

Det er mildt i kveld og i natt, men så snart lavtrykket passerer er det kald luft som ligger i dragsuget. Det blir mye sol også de neste dagene.

– Det blir noen dager hvor det fint lar seg gjøre å nyte snøen som faller nå. Det blir fint vær frem til torsdag i hvert fall med lave tempereaturer og lite skyer. Det blir gode muligheter til å komme seg ut og nyte snøen som kommer, også.

– Hva skjer etter torsdag?

– Det ser ut som om det kan bli en litt annen værtype frem mot helgen. Torsdag og fredag blir «omleggingsdager». Inn i helgen kan det bli litt våtere vær, stigende temperaturer og mer vind. Vi er litt usikre på detaljene i dag, sier Ravnestad.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer