Annonse

– Du får refundert billetten


Kommunikasjonrådgiver i NSB Håkon Myhre

Reisende med NSB som velger å ikke reise på grunn av den politiske markeringen i dag, vil få billetten refundert. Det sier Kommunikasjonrådgiver i NSB Håkon Myhre til KRS247. 

– Det er bare å ta kontakt, så ordner vi det praktiske med kunden, sier han.

NSB har valgt å ikke sette opp alternativ transport som følge av streiken av praktiske grunner.

– Vi har ikke mulighet til å dekke hele behovet for ekstra transport på en dag som dette, og da vil det være urettferdig om vi setter opp ekstra busser i Kristiansand men ikke i Bergen for eksempel, forteller Myhre.

Forbundsleder i Norsk Jernbaneforbund, Kjell Atle Brunborg, sier de vil kjempe mot den foreslåtte jernbanereformen til den er sluttbehandlet i Stortinget.

Forbundsleder i NJF Kjell Atle Brunborg

Forbundsleder i NJF Kjell Atle Brunborg

– Vi mener denne reformen er en dårlig nyhet for fremtidens jernbane, og kan føre til at vi får en dyrere og mer byråkratisk jernbane. I tillegg er vi i mot privatisering av persontrafikken som kan komme med dette, sier Brunborg.

Hør hele saken her:

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer