KRS247.no

Henter værvarsel...

Drapssikret kvinne varetektsfengslet

Den 42 år gamle kvinnen som er siktet for å ha drept sin far i 2002 og samboer i 2014, ble i dag varetektsfengslet i fire uker. To av disse i full isolasjon.

Dette ble kjent etter et lukket fengslingsmøte i ettermiddag.

– Tingretten har avsagt kjennelse og den er i tråd med påtalemyndighetens begjæring. Kvinnen varetektsfengsles i fire uker med brev og besøksforbud, og to uker med isolasjon, sier fungerende påtaleleder i Agder politidistrikt, Cecilie Pedersen Hille i en pressemelding.

Kvinnen er fortsatt ikke avhørt av politiet fordi hun ikke har benyttet seg av retten til å forklare seg ifølge påtalelederen. Ifølge kvinnens forsvarer skal 42-åringen fortsatt stille seg uforstående til siktelsen.

– Hun har det som folk flest som blir utsatt for anklager man ikke kan stå inne for, sier forsvarer Ole Andreas Thrana til pressen etter fengslingsmøtet.

Etter at pågripelsen ble kjent i går har politiet mottatt flere tips som de betegner som interessante.

– Vi står midt i en omfattende etterforskning hvor det blant annet skal gjennomføres flere avhør. Dersom publikum mener å ha tips eller informasjon som kan belyse saken, ber vi dem ta kontakt med politiet, sier Pedersen Hille.