Annonse

Drapsiktede løslatt


Arkivfoto: Pål Lomeland

Sønnen og kona til den 63 år gamle mannen som fredag ble funnet drept i sin bolig på Hånes i Kristiansand er nå løslatt. Det ble klart på en pressekonferanse nå i ettermiddag.

– Mistankegrunnlaget mot de siktede er svekket. Derfor har vi besluttet å løslate dem, sa påtaleleder Terje Kaddeberg Skaar på pressekonferansen.

Det betyr at etterforskningen fortsetter uten mistenkte, men politiet jobber utifra interessante spor.

Politiet ønsket ikke å si noe konkret i forhold til åstedet eller drapsvåpen på pressekonferansen, men de er ikke i tvil om at 63-åringen fra Iran har blitt drept.

De ønsker tips i saken fra personer som har sett noe ved boligen på Hånes i timene før drapet skjedde fredag kveld rundt kl. 23:00.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer