Annonse

Dømt til seks måneders fengsel for vold


Foto: Pål Lomeland

En 24-åring er dømt til seks måneders fengsel for å ha slått ned en annen mann i sentrum av Kristiansand. Det skriver NRK Sørlandet.

Hendelsen skjedde da domfelte ble vekket av to menn som var på vei hjem fra byen, heter det i dommen fra Kristiansand Tingrett. Retten legger til grunn at mannen ropte fra vinduet i leiligheten sin til de to på gata, for så å gå etter dem, hvorpå en av dem ble slått ned og sparket. 24-åringen mente de to var høyrøstet og bråkte

Straffen er satt til fengsel i seks måneder, hvorav 60 dager betinget. Mannen erkjente delvis straffskyld for hendelsen i september i fjor, men hevdet i retten at han slo i selvforsvar.

Dommen gjelder også ett annet tilfelle av vold i desember i fjor, der en mann ble sparket i hodet, samt tyveri av elektronikkvarer fra to forretninger.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar