Annonse

Disse vil du skal tute


Fra venstre: Emilie Waldal og Eline Heidisdatter Lorentzen - Foto: Alf Otto Fagermo

Amnesty Ungdom i Kristiansand tyr til en litt mer gammeldags metode når de skal oppfordre bilister til å vise sin støtte til deres pågående aksjon. 

– Jeg tror liksom at det er litt det at folk ikke er vandt til at det står noen i rundkjøringen og vil at folk skal tute. Så folk blir mer oppmerksomme når de kjører forbi, de tuter kanskje fordi de ser det står «Tut» også tenker de etterpå hva som egentlig skjedde. Og hvorfor de egentlig ville de skulle tute, forteller Emilie Waldal til KRS247.

Hun er medlem i Amnesty Ungdom i Kristiansand som ønsker å skape oppmerksomhet rundt at det fortsatt finnes land som praktiserer dødsstraff og vil da at folk skal tute for å vise sin avsky mot den praksisen.

– Vi nordmenn er veldig selvsentrerte inni mellom og det og da vise selv at man ønsker og bryr seg om resten av verden og alle de som hver dag dør fordi staten henretter de, sier Eline Heidisdatter Lorentzen, som er leder i organisasjonen.

Hør mer om aksjonen som går fra 16 til 18 i ettermiddag her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer