Annonse

Disse bøkene bør du lese i høst


Benedicte Tronstad har alltid en bok i veska, og med en jobb ved Kristiansand Folkebibliotek er det nok greit å være glad i å lese. Jeg inviterte henne til morgensendingen for å gi oss noen boktips, og på bussen hit begynte hun på en av de hun vil anbefale.

– Akkurat nå har jeg begynt på «En himmel av brev», skrevet av Alyson Richman. Jeg har ikke rukket å lese så mye av den enda, men den er veldig spennende. Den passer både til ungdom og voksne, sier Benedicte.

I følge Benedicte leser hun stort sett hele tiden, og har tre kriterier hun går etter når hun skal velge seg en bok.

– Jeg går etter bøker der coveret ser innbydende ut, ser hva som står på baksida, og velger gjerne de forfatterne jeg har hørt om fra før, sier hun.

I tillegg til «En himmel av brev», har Benedicte fire andre bøker hun vil anbefale. For å høre hvilke, klikk på lydklippet:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer