Annonse

Disney Magic til Kristiansand Havn


Disney Magic. Bildet er fra Disneys Flickr-konto.

Disney Magic skal cruise Norges kyst, og et av stoppestedene er Kristiansand havn. Der vil passasjerene få velge mellom rafting på Otra, en hel dag i Dyreparken, båttur i skjærgården og tur på Setesdalsbanen. Assisterende havnedirektør, Thomas Granfeldt, mener selskapet er blant de nøyeste når man finner havner.

Assisterende havendirektør i Kristiansand, Thomas Granfeldt. Foto: Glenn Th. Faannessen

Assisterende havnedirektør i Kristiansand, Thomas Granfeldt. Foto: Glenn Th. Faannessen

– De har jo sendt noen delegasjoner for å finne ut av hvilke muligheter selskapets passasjerer har i potensielle havnebyer. De er veldig gode på dette, forteller Granfeldt.

I år måtte havna regne med en skarp nedgang i antall cruiseskip som ville legge til kai. Grunnen til det er strengere miljøkrav. I 2015 har man planlagt i overkant av 40 cruisetilløp ved havna, noe Granfeldt er fornøyd med.

– Vi sa at vi ville være fornøyde med 40 tilløp, og der er vi nå med 44 alt i alt!

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar