KRS247.no

Henter værvarsel...

Disney kommer tilbake i år

Og det er det ingen automatikk i. Disney Magic ankommer Kristiansand 15. juli. Assisterende havnedirektør, Thomas Granfeldt jr., er godt fornøyd med antallet cruiseanløp i 2016 i et år med vanskelige tider i olje og offshore.

Assisterende havendirektør i Kristiansand, Thomas Granfeldt. Foto: Glenn Th. Faannessen

Assisterende havendirektør i Kristiansand, Thomas Granfeldt. Foto: Glenn Th. Faannessen

– Vi har hatt som mål i 2016 å nå 50 fartøy, og det har vi klart med god margin. Vi skriver i dag 60, 61 og kanskje 62, sier Granfeldt til KRS247.

Disney kommer tilbake etter å ha gjestet havna i fjor, og det er Granfeldt veldig fornøyd med.

– Turistkontoret i Kristiansand kommune og cruisenettverket jobber knallhardt på det. Det beste parameteret er at Disney kommer tilbake i år. Det er det ikke automatikk i.

Granfeldt hviler ikke på lauvbærene riktig ennå. I mars reiser han til Fort Lauderdale for å jobbe med neste års anløp.

– For å selge inn et tilbud til et flytende hotell, et hotell med propell, er du som havn helt avhengig av å fornye deg hele tiden. Det synes jeg vi blir flinkere og flinkere til. Vi har langt å gå. Vi har masse å lære av andre havner både i Norge og utlandet, men vi er helt klart på rett vei!

Hør Granfeldts vurdering av året som kommer i lydklippet.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/248854166″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]