Annonse

Direktøren tror 2016 blir nok et dårlig år for NOV


Foto: Tor Erik Schrøder, kengurufoto.com

Oljebransjen har hatt en ganske drastisk utvikling det siste året og NOV har vært en av de bedriftene som har merket oljenedgangen kraftigst i vår region med flere kuttrunder. Administrerende direktør Tor Henning Ramfjord er enig i at 2015 har vært ganske spesielt.

– Fra full speed og peak i antall leveringer samtidig som vi måtte planlegge den første nedbemanningsrunden – og nå runde to. Det har vært full fart opp – og full fart ned, sier Ramfjord til Dagens Næringsliv.

Han innrømmer at det å ansette 89 i august 2014 til å ha satt uoffisiell norgesrekord i nedbemanning i 2015 har gått inn på ham.

– Det er tøft å måtte gi beskjed til flinke og oppegående folk som har gjort en kanoninnsats for selskapet at vi ikke har jobb til dem, sier direktøren som likevel ser lys i tunnelen.

– Jeg tør ikke å si nøyaktig når. Men vi tror kanskje det vil komme nye tegn til en ny oppgang i 2017. Men det neste halvannet til to årene blir det labert, sier Ramfjord som ikke utelukker at det kan komme flere kuttrunder i 2016.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer