Annonse

Dette flyet skal trafikkere Kristiansand – Praha


Det er flytypen ATR72 som etter all sannsynlighet skal frakte passasjerer mellom Kristiansand og Praha | Foto: www.czechairlines.com

Czech Airlines starter sine flygninger mellom Kristiansand og Praha torsdag 2. juli. I følge nettsiden til flyselskapet blir det avganger mellom byene på torsdager og søndager.

Etter det KRS247 erfarer er det flytypen ATR 72 som skal frakte passasjerer mellom destinasjonene. ATR 72 er et to-motors turbopropellfly med kort rekkevidde som kan ta opp til 78 passasjerer.

Billettsalget er allerede i gang og et kjapt søk viser at prisen for standardbilletter ligger på rundt 1000 kroner for én vei inkludert avgifter.

Czech Airlines er Tsjekkias nasjonale flyselskap. Selskapet ble etablert i 1923, og er medlem av den globale flyselskapalliansen SkyTeam.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar