KRS247.no

Henter værvarsel...

– Det var på tide å ta et steg videre

Tidligere i sommer kunne vi lese at Agder Taxi og Bergen Taxi inngikk et samarbeid rundt merkevaren 07000 og i dag var det endelig lansering av et samarbeid som egentlig har pågått lenge.

– Bergen Taxi og Agder Taxi har hatt erfaringsutveksling i mange år og vi har stor respekt for det Agder Taxi har stått for i mange år. Så tok vi opp kontakten igjen i fjor høst, og da var det de som ringte oss og lurte på om vi kunne samarbeide om visse ting. Og siden den tid har egentlig ballen rullet og vi endte opp med et veldig spennende og tett samarbeid, sier administrerende direktør i 07000 Bergen Taxi, Jan Valeur til KRS247.

Samarbeidet innebærer blant annet et felles telefonnummer, bookingsystem, mobilapp, takstametersystem, bestillingsløsninger og administrative funksjoner. Valeur kaller samarbeidet for en viktig tilpasning.

– Det viktigste fra næringens side er at vi evner å tilpasse oss litt hva kundens forventninger og behov. Det å ha felles telefonnummer, jobbe sammen om markedsaktiviteter og etter hvert kanskje produktkonsepter overfor kundene handler om å tilpasse seg markedet og kundene og kunne tilby bedre tjenester, sier direktøren.

– Vi har hatt dialog med Bergen Taxi i mange år, så jeg tok kontakt for å se om vi kunne samarbeide på felles app og få litt felles løsninger, forklarer Mirza Becirbegovic, fungerende daglig leder i Agder Taxi.

Hvorfor var det viktig å få til et slikt samarbeid?
– Hvis vi kan samarbeide og hjelpe hverandre og bruke kompetansen i begge selskaper så kan vi få en stordriftsfordel ut av det, sier lederen.

– Vi tror også det er viktig for publikum som reiser mer og mer at det er verdifullt at de kan oppleve det samme i Bergen som i Kristiansand, sier Jan Valeur.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/279999657″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]