Annonse

– Det ser egentlig ganske greit ut


Foto: Pål Lomeland

Du trenger ikke reise langt for å finne snø i disse dager. Når været for helgen ser ut til å bli preget av rolige vindforhold og mye fint vær blir nok en del fristet til å nyte siste rest av vinteren. Denne helgen kan være en ypperlig anledning. 

– Det ser egentlig ganske greit ut, sier Cecilie Villanger til KRS247.

Hun er vakthavende meteorolog ved StormGeo, og hun er optimist på vegne av Sørlandet i dag og i morgen. Vinden kommer til å roe seg utover dagen i dag, og med mye sol i vente kan spesielt lørdagen bli en god dag. Det kommer inn en høytrykksrygg som gir bra vær.

– I hvert fall på Sørlandet. Lørdagen ser ut som en bra dag, forteller Villanger.

Dog kommer det inn litt sludd og snø til søndagen og inn mot mandag, og det blir kaldere i lufta. Det vinterlige været kommer dog til å gi seg raskt når neste uke kommer.

– Det vil være forholdsvis kaldt nå i helgen, men til neste uke kommer temperaturen til å stige litt igjen før det til helgen kan komme et lite kuldeblaff.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer